Over ons

Wat ooit in Ottoland klein begon, is uitgelopen tot een volwaardig auto- en chiptuningsbedrijf waar uw rijplezier en veiligheid voorop staan. Gestart door Dolf Romeijn in 1923 is Autobedrijf Romeijn al bijna 100 jaar een begrip in de Molenwaard. Inmiddels gedreven door 3 generaties Romeijnen, staat dit familiebedrijf bekend om het harde, eerlijke werken.

Actuele kennis
Onze historie brengt een enorme bron aan kennis en ervaring met zich mee. Er zijn maar weinig uitdagingen die niet onze revue zijn gepasseerd. Dit betekent echter niet dat onze kennis vanaf nu stil staat. De nieuwste generatie blijft met rasse schreden vooruit gaan. Frisse energie, noemen we dat. Dat heeft de huidige auto industrie gelukkig ook. Dat willen wij niet missen en daarom volgen wij en onze software database deze op de voet. 

Merken diversiteit
De actualiteit volgen wij voor alle merken. Ons autohart is groot. Daarin is in essentie iedere auto gelijk en zien we het als een uitdaging om van alle details op de hoogte te blijven. Alleen zo kunnen we dit ook helder naar u communiceren. Wel zo fijn als u daadwerkelijk begrijpt wat er aan de hand is met uw voertuig.

Eerlijk handelen
Vertrouwen staat bij ons op nummer 1. Wij delen graag kennis, in plaats van u in de onwetende hoek te houden. We informeren onze klant daarom volledig en u bent altijd welkom in de garage om mee te kijken. Alleen zo kunt u een onderbouwde keuze maken. Het gaat uiteindelijk om uw portemonnee, niet de onze.

Lange termijn 
Daarmee blijft Chipmeister Nederland de betrouwbare chiptuner in de Hollandse polder. Het feit dat u terug blijft komen, is de grootste beloning die wij kunnen bereiken. Deze lange termijn visie - welke zorgt voor een enorme kring aan vaste chiptuning klanten - geeft ons de kans om te doen waar we goed in zijn voor de een eerlijke prijs. Want ook voor de volgende auto wenst u een chiptuning op maat. Een auto naar uw wensen, die aanvoelt waar u heen wilt. Dat wensen we u.

Graag tot ziens bij Chipmeister.

Kennis maken? Rijd eens langs.

Snel naar

Populair

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur

  • Facebook Autobedrijf Romeijn
  • Instagram Chipmeister Nederland

A66, 2975 BC Ottoland

A of A-even in uw navigatie

© 2020 Chipmeister Nederland