Over ons

Chipmeister is in de jaren 90 begonnen in Hoevelaken, al snel groeide dit uit tot het grootste chiptuning bedrijf van Nederland! Inmiddels is het bedrijf geëvolueerd naar een Audi, VW, Seat en skoda specialist!

Actuele kennis
Onze historie brengt een enorme bron aan kennis en ervaring met zich mee. We kunnen wel zeggend er maar weinig uitdagingen niet onze revue zijn gepasseerd. De nieuwste technieken blijven echter met rasse schreden vooruit gaan, dit is reden waarom wij ons gespecialiseerd hebben in Audi, Volkswagen, Seat en Skoda. Wij weten liever veel van een klein groepje merken, dan een beetje van alle merken.

 

High-tech apparatuur

Omdat wij gespecialiseerd zijn, hebben wij merk specifieke apparatuur om alle auto's goed te kunnen monitoren. Hierdoor kunnen wij op maat software produceren voor uw auto, software die goed en veilig is! Ook beschikken wij over onze eigen vermogens-meter, deze meet het vermogen en koppel tijdens een testrit op de weg. Hierdoor krijgt u een resultaat ontwikkeld onder real-life omstandigheden!

Wij helpen u graag als u vragen heeft,

Tot ziens bij Chipmeister.

Snel naar

Populair

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur

  • Facebook Autobedrijf Romeijn
  • Instagram Chipmeister Nederland

A66, 2975 BC Ottoland

A of A-even in uw navigatie

© 2020 Chipmeister Nederland